2015-05-15

Den 15 maj medverkade Vinslövs Alliansen i arrangemanget Skåne Lyfter på Stortorget i Hässleholm. Under dagen var montern, skapad som en liten turistbyrå, väldigt välbesökt och uppskattad av de som vistades på torget. Bl.a. kunde man få provsmaka lokala produkter i form av olika korvar från Skånska Vilt i Sjunkaröd och flädersaft från Flädergården. Ica Supermarket bjöd på äpplen som packades i påsar med informationsblad om serviceutbudet i Vinslöv. Montern bemannades av Robin Gustavsson, Erik Gustavsson och Jeanette Junge från Vinslövs Alliansen samt av Rolf Svensson och Christer Carlsson från Nätverksgruppen. Ca 150 reklampåsar delades ut och utöver det kunde besökarna själva plocka information i de uppsatta broschyrställen. Man visade också ett fem minuters smakprov på nya filmen och visade upp Vinslövs alla fördelar för besökarna. Ca 400 personer fick information om Vinslöv under dagen.