2015-05-23
BK Ore brottaren Anton Olsson har idag varit med landslaget i Bodö i Norge för att brottas i Nordiska Mästerskapen för ungdomar. Anton själv lär ha varit lite besviken då han hoppats på bättre placering, förbundskaptenen säger dock att Anton förde matcherna men han lyckades inte ta poäng i de avgörande lägena. Men vi här hemma i Vinslöv gratulerar till bronset, Vi är stolta över våra fina ungdomsidrottare som är fina ambassadörer för sina klubbar och för Vinslöv. Tre tjejer (Olivia, Fanny och Filippa) från BK Ore har varit iväg i Dormagen på stor tävlingar denna helgen: Resultaten har varit varierande men de har alla visat en enorm kämparglöd trots att de bl.a. mött VM- medaljörer i sina matcher! BK Ore är mycket nöjda med ungdomarnas insatser enligt ett inlägg på deras Facebook sida